Buurmeisje, wat doe jij nu? (6)

Laat in de reacties jouw mening achter, ben benieuwd! (Als je verzoekjes hebt voor een nieuw verhaal, stuur ze naar mij 😉 )

In één ruk trekt ze haar bikinitopje uit gevolgd door haar bikinibroekje. ‘Weet u dat zeker buurman? Vanmiddag leek u mij aardig geil te vinden.’ Shit, dat heeft ze dus toch gezien. Mijn hoofd schiet rood en ik probeer mijn blik te richten op iets in de tuin. ‘Vanwaar dat u mijn stringetje gebruikt om uw paal af te trekken?’ Fuck fuck fuck! Ik stond voor dat raam en zij kon mij dus gewoon zien.

Lisa staat op en komt mijn kant op. Snel sta ik op. ‘Nee Lisa, dit kan echt niet. Suus is mijn vriendin. En trouwens, ik had je vader wel kunnen wezen.’. Haar blik richt zich op mijn kruis. ‘Buurman, wat is dat dan?’ Ik volg haar blik en zie een pik die zeer stijf is in mijn boxer. Ook dat nog. Lisa pakt haar tieten en masseert ze. ‘Dus u wilt mij niet?’ Ze kijkt met een pruillipje mijn kant op en steekt een vinger in haar kutje. Duw mijn sperma dat in het water zit maar naar binnen.

Een paar minuten kijk ik hoe Lisa zichzelf vingert en voel mijn pik bonken. Ik voel aan alles dat ik mij niet veel langer kan beheersen. Haar vinger verdwijnt vervolgens in haar mond en ze kijkt me aan. ‘Jammer buurman, ik kijk hier al weken naar uit.’ Ze draait zich langzaam om en ineens denk ik nog maar aan één ding en schreeuw ‘Stop!’.

In één seconde sta ik achter Lisa en pak haar tieten beet. ‘Buurman wat doet u nu!’ Ik streel haar tepels en kus haar nek. ‘Nee, buurmeisje wat doe jij nu!’ Mooie harde tepels waarin ik knijp en Lisa kreunt lichtjes. Na enkele minuten haar tieten te hebben gedraaid en geknepen pakt Lisa mijn hand en brengt deze naar haar kutje. ‘Nee Lisa, ik wil jouw kutje voelen buiten het bad.’

Ze knikt en klimt naar buiten. ‘Afdrogen jij!’ Haar geile blik blijft gericht op mijn kruis wanneer zij haar kutje droogt. ‘Ik ben droog buurman, maak jij me nu weer nat’. Ik grijns. En of ik jou nat ga maken. Ik trek mijn boxer uit en met een stijve pik klim ik ook de jacuzzi uit. ‘Hemel, zo groot!’ hoor ik Lisa zeggen en ik pak hem in mijn hand. Lisa gaat op een tuinstoel zitten en wenkt mij. ‘Zo zo Lisa, zal ik nu maar eens voelen.’

Ze kreunt zachtjes en open haar benen. Een heel mooi kaal kutje met een clitoris waar ik zo veel zin in heb. Aan alles zie ik dat ze er zin in heeft. Met mijn vinger streel ik eerst langzaam haar clitoris. Lisa houdt haar borsten vast en likt ze langzaam. Dan steek ik langzaam een vinger bij haar naar binnen. Nat kutje dat verlangt naar mijn harde lul. ‘Goh Lisa, je bent alweer nat terwijl je je net hebt afgedroogd.’ Ze kijkt me geil aan. ‘Och buurman, u maakt mij zo geil. Ik kan niet anders.’

Na de eerste vinger volgt al snel een tweede en derde vinger. Lisa gilt het uit van genot. ‘Zo lekker, ga door.’ Mijn vingers worden nat en alles erom heen ook. ‘Bef mij buurman, please!’. Maar al te graag. Mijn mond omringt haar kutje en ik kus zachtjes haar schaamlippen en vervolgens haar clitoris. Haar kutje wordt alsmaar natter. Ik pak haar borsten en duw ze omhoog en omlaag terwijl ik haar kutje begin te zuigen. Kreunend hoor ik Lisa zeggen ‘Buurman! Oh buurman! Ga door! Ik wil jouw pik in mijn mond terwijl u mij beft.’ Beiden staan we op en vervolgens ga ik liggen op het gras. Haar glimmende kutje nadert mijn gezicht en dan …

Het bericht Buurmeisje, wat doe jij nu? (6) verscheen eerst op Sexverhalen.com.