Buurmeisje, wat doe jij nu? (5)

‘Buurman, hij doet het!’ Lisa kijkt trots naar de jacuzzi die na een lange installatie eindelijk bubbels. ‘Jeetje, ik had niet verwacht dat het zo lang duurde voordat hij het deed’. Ik had al eerder een keer een jacuzzi moeten installeren maar deze minivariant was een stuk ingewikkelder. ‘Nee ik ook niet, maar ik ben u zeer dankbaar’.  Lisa streelt mijn arm lichtjes en kijkt vervolgens naar de jacuzzi. ‘Ik heb er zo zin in!’

Een koud biertje krijg ik toegeschoven en ik bewonder de jacuzzi. ‘Wel wat krapjes zeg, twee tot drie mensen kunnen er maar in denk ik.’ In mijn ooghoek zie ik Lisa genieten van haar biertje. ‘Ach, net zo gezellig’. Plots gaat haar telefoon en ze excuseert zich. In de woonkamer hoor ik eerst een boze tirade maar eindigt het toch in een schaterlach. ‘Buurman’ hoor ik vanuit de woonkamer. ‘Ja?’ ‘Heeft u vanavond wat te doen?’

Vragend kijk ik Lisa aan als ze naar buiten loopt. ‘Niet perse nee, vanwaar die vraag Lisa?’. Ze wiebelt een beetje op en neer. ‘Marthe heeft moeten afzeggen, er kwam wat tussendoor. Ik had zo zin in een gezellige avond in de jacuzzi dus ik dacht… heeft u zin?’ Fuck nee Mark, dit ga je niet doen! Dit kan alleen maar verkeerd aflopen. Lisa loopt naar me toe en gaat op me schoot zitten. Ze komt dichterbij en fluistert in mijn oor: ‘Kom op buurman, we kunnen toch wel gezellig in die jacuzzi zitten. Ik zal het niemand vertellen.’ Ze legt haar vinger op mijn lippen als teken van stil.

Het enige wat ik doe ik ja-schudden. Lisa springt op en kijkt naar de jacuzzi. ‘Leuk buurman, dan ga ik me snel omkleden. U kunt best uw boxershort aanhouden.’ Ik voel haar blik branden op mijn kruis. Snel verdwijnt ze naar binnen en ik voel mijn pik harder worden. Niet nu. ‘U mag er wel vast in hoor, ik om er zo aan.’ Ik loop richting de jacuzzi en trek meteen mijn shirt en broek uit. Ik haal mijn pik uit mijn boxer en trakteer mijzelf snel op een goede aftrekbeurt. Hopelijk wordt mijn pik dan straks niet meer geil.

Zaad spuit de jacuzzi in en snel trek ik mijn boxer weer aan. Vlug stap ik de jacuzzi in en ga zitten met uitzicht op de achterdeur. Nog geen twee minuten later zie ik Lisa naar buiten komen in een badjas. ‘En is het lekker buurman?’ Ik knik langzaam en focus mijn blik op haar voorgevel. Langzaam maakt Lisa haar badjas los en laat hem plotseling in één ruk vallen. In een nog minisculere bikini staat Lisa pal voor me. God, die tepels worden nog net bedekt, net als haar kutje.

Lisa stapt langzaam de jacuzzi in en gaat voor mij zitten. ‘Zo lekker dit. Dit bad bubbels zo hard.’ Haar blik glijdt naar borsten. ‘Wat vindt u eigenlijk van mijn nieuwe bikini buurman? Bij de Hunkemöller laatst besteld en eindelijk na zoveel weken bezorgd.’ Ze gaat staan en nogmaals zie ik haar meloenen voor me. Harde tepels. ‘Hard… Hartstikke mooi Lisa. Een vrouw mag zich altijd verwennen met iets moois. Suus doet dat ook wel eens.’ Lisa’s trotse blik verdwijnt en ze gaat weer zitten. Een ondeugende blik volgt.

‘Wie vindt u mooier buurman, Suus of ik?’ Jij, Lisa. ‘Wat een rare vraag Lisa, natuurlijk Suus. Zij is mijn vriendin hé.’ Lisa’s blik glijdt weer naar haar bikinitopje die door het borrelende water steeds meer van haar tieten laat zien. En dan doet ze iets wat ik niet verwachtte.

Het bericht Buurmeisje, wat doe jij nu? (5) verscheen eerst op Sexverhalen.com.