Buurmeisje, wat doe jij nu? (4)

Na een lange werkdag stap ik onder de douche. De koude stralen voelen minder koud als gehoopt. Met dit warme weer voelt zelfs de koudste stand lauwtjes aan. Mijn gedachten gaan terug naar gisteravond. Die tieten. Ook mijn pik heeft ze nog in gedachten en ik trek mezelf af onder de douche. Vanavond moet ik Lisa helpen met de jacuzzi te installeren. De gedachte dat zij in die jacuzzi zit maakt me ontzettend geil.

Ik pak de handdoek van het rek en loop richting het balkon. De warme lucht zorgt er voor dat mijn lichaam snel droogt. Dan gaat ineens mijn telefoon. ‘Mark, eindelijk krijg ik je te pakken. Lieverd, Santiago is zo mooi!’. Tijdens het werk had ik al gezien dat ik een gemiste oproep had van Suus maar was vergeten haar terug te bellen bij thuiskomst. ‘Vermaak jij je een beetje zonder mij? Lukt het wel met koken?’ Ik denk terug aan de verbrande ovenschotel van gisteren. ‘Ja prima, ben een ware keukenprins hé.’ Suus lacht hard en praat vervolgens tien minuten lang over de avonturen die ze heeft beleeft in Santiago.

Mijn blik wordt getrokken door een schim in de tuin van de buren. Daar loopt ze. Lisa loopt in een supersexy bikini de tuin in met een handdoek onder haar armen. Ik zie meteen dat de bikini te klein is, haar borsten vallen er praktisch uit. ‘Lieverd, ben je er nog?’ ‘Ja ja, sorry zag net een… een hond in de tuin lopen. Die van de buurman van hiertegen over. Ik moet hem even verjagen lieverd. Ik spreek je snel!’ Snel hang ik op en blijf kijken naar het tafereel beneden.

Fuck, wat doet zij nou!? Lisa gaat op haar buik liggen en trekt haar bikinitopje los. Man, was ik dat handdoekje nu maar. Mijn penis voel ik weer opzwellen en ik begin mezelf weer af te trekken. Wat een uitzicht heb ik toch vandaag. Lisa’s hand zie ik ineens naar haar broekje gaan en langzaam staat ze weer op. Nog steeds met mijn dikke lul in mijn hand kijk ik hoe Lisa langzaam haar bikinibroekje uittrekt. Wat een kont.

Snel loop ik naar binnen en pak het glas dat op mijn nachtkastje staat en spuit daar mijn sperma in. Met het glas in mijn handen loop ik terug naar het balkon. Lisa draait zich plotseling om en ik kijk recht in haar tieten. Kom op Mark, dit had je dochter kunnen wezen. Lisa gaat weer liggen, maar ditmaal op haar rug. De twee meloenen met harde tepels staan stijf omhoog en ook haar kaalgeschoren kutje ligt er heerlijk bij.

Dan gaat haar hand langzaam naar beneden en steekt ze een vinger in haar kutje. Eerst langzaam en daarna steeds sneller. Haar tieten gaan nu ook op en neer. Wat een stout buurmeisje ben jij toch Lisa. Nogmaals moet ik mezelf aftrekken met dit uitzicht wat uiteraard geen straf is. Het glas in mijn hand wordt steeds voller. Meerdere vingers volgen en haar hand gaat steeds sneller in en uit. Ik hoor haar kutje nat zijn. Na enkele minuten stopt Lisa met vingeren en likt haar vingers af. Braaf.

Ze staat op en ik zie een natte plek op haar handdoek. Jouw natte kutje heeft haar werk gedaan. Lisa trekt haar bikini aan en pakt haar handdoek op. Snel loop ik mijn slaapkamer in en loop naar de bekende doos. Het stringetje van Lisa ligt er nog steeds en ik trek mezelf er weer mee af. Ik kijk naar de kalender en tel nog acht dagen voordat Suus thuiskomt. Nog acht dagen dat ik mij moet beheersen, maar gaat dat lukken?

Het bericht Buurmeisje, wat doe jij nu? (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.