Avond relaxen (2)

Tijdens het ritje naar huis was de gezonde spanning voelbaar. We waren alle 3 geil na het uitdagen in en rond de sauna. Eenmaal bij ons thuis en de jas opgehangen te hebben, liepen we de woonkamer in. Wij als heren pakte haar tegelijk vast en onze handen gingen over haar lichaam. Langzaam op zoek naar knoopje, ritsen en andere sluitingen die haar kleren bij elkaar hielden. Om de beurt kusten we haar hartstochtelijk en haar ademhaling werd steeds zwaarder. De knoopjes van haar blouse waren al open en deze zakte langzaam van haar schouder af en viel op de grond. Zelf was ze bij ons ook bezig om de kleren los te maken en uit te doen. Wij hebben haar maar even snel geholpen en stonden al in onze boxershort naast haar. Haar broek moest er ook aan geloven en daar stond ze in haar mooie sexy lingerie met haar lekker geil lichaam. Ze zakte door haar knieën voor ons en haalde onze al stijve pikken uit onze broek. Een voor een plaatste ze er een kusje op. Om vervolgens deze om de beurt steeds verder in haar mond te nemen. Ik maakte haar bh los en gooide deze weg en pakte haar volle borsten vast. Langzaam ging ik met mijn handen verder naar beneden richting haar benen terwijl ze nog steeds aan het pijpen was. Overal streelde ik haar behalve over haar kutje. Ze vond het geil dat was duidelijk te merken aan haar draaien van haar kontje. Hij hielp haar rechtop en zet haar op de kamertafel waar ze op ging liggen. Ze greep weer naar zijn pik en pijpte gretig verder. Zelf ging ik tussen haar benen staan en kuste haar van haar borsten een weg naar beneden.

Aangekomen bij haar kutje kon ik al zien dat ze goed nat aan het worden was. Ik trok langzaam haar string omlaag en de sliertjes geil waren te zien tussen haar kutje en haar string. Beheersen kon en wilde ik me niet meer, en dook meteen tussen haar benen om haar heerlijke kutje te likken. Dit smaakte heerlijk en ze was me toch zo geil dat het vocht eruit dreef. Hij wreef met zijn vingers over haar klit terwijl ik haar bleef likken en zij nog steeds aan het pijpen was. Ik voelde dat haar eerste orgasme niet lang meer zou duren en dit wilde ik zeker hebben. Ze kneep haar benen bij elkaar met mijn hoofd er nog tussen. Kon dan ook niets anders dan vol overgave door blijven likken en haar vocht in mijn mond te laten lopen. Nu draaide we de rollen om en nam hij plaats tussen haar benen en likte haar. Ik draaide haar iets op de tafel dat ze met haar hoofd naast de tafel kon hangen en stopte zo mijn harde pik diep in haar mond. Over haar lichaam gingen nu onze 4 handen om haar overal te kunnen strelen. Hij stond op en plaatste zijn pik voor haar ver open staand kutje en stoot deze in een keer diep in haar. Een diepe kreun van beide was duidelijk te horen. Ze genoot zichtbaar van de aandacht van 2 mannen. Ik zie aan haar buikje dat het volgende orgasme niet lang meer duurt. Ze laat mijn pik uit haar mond komen en kreunt volop dat ze klaar komt. En hoe dat ze klaar komt, ze spuit gewoon een flinke lading tegen zijn buik aan. Mmm heerlijk geil vind ik dit.

We verplaatsen ons naar de bank waar ze op mijn pik komt zitten en hem weer pijpt. Na een tijdje zegt ze dat ze zijn pik erbij wil hebben. Hij gaat achter haar staan en drukt zijn pik ook bij haar in haar kut erbij. Had nooit gedacht dat dit zo lekker zou aanvoelen. Met een rustig gelijktijdig tempo houden we het een tijdje vol. Langzaam begint haar kutje weer te verkrampen en dient zich weer een orgasme aan. Dit wordt mij en hem ook bijna te veel. Ze gaat op haar knieën voor ons zitten en wij trekken ons lekker af, klaar om heer vol te spuiten. Ze heeft haar hand bij haar kutje en vingert zichzelf en likt aan onze pikken. Gelijktijdig komen wij klaar en spuiten over haar gezicht, mond en borsten heen. Ze kreunt hard en wrijft dit alles uit over haar lichaam. Dit was pas een avond relaxen zo.

Het bericht Avond relaxen (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.